Представяне на фирмата

Месокомбинат Лом

Месокомбинат МИТИ се издига в началото на вилната зона на град Лом. Сградите на месокомбината се белеят сред китните дървета на десният бряг на река Лом на метри от вливането й в Дунава. Предприятието развива своята дейност от края на 1995г.

ФИРМА “МИТИ 01” ЕООД Е СЪВРЕМЕННО ПРЕДПРИЯТИЕ ЗА ПРЕРАБОТКА НА МЕСО.

Първата крачка напред фирмата прави през 1999г. със закупуването на ново предприятие за добив и преработка на месо.

През 2003г. е подписан договор с държавен фонд „Земеделие” програма „Сапард” и през 2004г. изпълнен. Инвестицията възлиза на стойност 1 300 000лв. и е изцяло за машини и съоръжения, които не само вдигат капацитета на предприятието и го вкарват в Европейските норми. През 2005г. е внедрена интегрирана система за управление на качеството ИСО 9001-2000 и системата НАССР. През 2008г. месопреработвателно предприятие „Мити 01” ЕООД е одобрено за свободна търговия в Европа.

Началото на 2018г. предприятието е сертифицирано по международен стандарт за храните IFS Food.

Със своите производни дружеството се стреми да задоволи както предпочитанията на масовите потребители така и строгите изкисвания на изтънчените кулинари. В дейността си фирмата използва традиционни познати и предпочитани от десетилетия рецепти, но внедрява след оценката на експерти и клиенти и нови европейски, и световни кулинарни постижения. Отличната комбинация от прясно и замразено месо, ароматни натурални подправки и съвременни технологии придава на нашите продукти превъзходен вкус и ги прави ТЪРСЕНИ ЗА ЕЖЕДНЕВНА УПОТРЕБА И ПРАЗНИЧНИ СЛУЧАИ.

Разнообразието от продукти на фирмата се съчетава и с гъвкава и адекватна политика по отношение на разфасовките и опаковките в които те се предлагат.

Всеки един продукт произведен от нас може да се пакетират в газова среда, фолират и вакуумират по предпочитан от клиента начин.  

В градените ни от години търговски взаимоотношения ние сме се утвърдили като коректни, добри и надеждни партньори. Нашата изпитана формула за работа и успех е:

ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО, ТОЧНИ ДОСТАВКИ, РЕАЛНИ ЦЕНИ!

 

Изпълнен проект в  част по под мярка 4.2 през 2017г.